Nordisk Mesterskap i Radioorientering

Nordic2015NRRL er i år ansvalig for gjennomføringen av Nordisk mesterskap i radio-orientering. Mesterskapet er lagt til Lillehammer og NRRL's manager LA9NGA Jon er arrangør sammen med folk fra Lillehammergruppen av NRRL og folk fra Radio-orientering Norge. Mesterskapets første konkurransen gikk fredag ettermiddag og var et sprint løp. Arrangementet samler deltagere fra Sverige, Danmark, Finland og Norge, samt gjesteløpere fra Tyskland og Russland.

Nordic2015NRRL er i år ansvalig for gjennomføringen av Nordisk mesterskap i radio-orientering. Mesterskapet er lagt til Lillehammer og NRRL's manager LA9NGA Jon er arrangør sammen med folk fra Lillehammergruppen av NRRL og folk fra Radio-orientering Norge. Mesterskapets første konkurranse gikk fredag ettermiddag og var et sprint løp. Arrangementet samler over 50 deltagere fra Sverige, Danmark, Finland og Norge, samt gjesteløpere fra Tyskland og Russland. 

NM RPO 2015a

I sprint er det hele 10 poster som skal finnes ute i terrenget, i tillegg skal løperne også innom en kontrollpost midtveis og en post ved mål.
Løpet er kortere en vanlige løp og senderne sender bare i 12,5 sekunder av gangen.

Vi gratulerer Sverige og Håkan Melin med seieren.  Komplette resultatlister kan du finne HER

 

Bilde til høyre viser LA6KCA Svein som studerer kartet med postene inntegnet etter løpet, og bildet under viser Tobias Eilertsen i fint driv ved målgang. ved målgang

 NM RPO 2015b

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss