NRRL Nasjonal Field Day 2018

Årets store utendørsbegivenhet Nasjonal Field day finner sted helgen 1-2 september 2018 , nærmere bestemt fra kl. 1300 UTC lørdag til kl. 1300 UTC søndag

Formålet med field day aktiviteten er å fremme rekruttering av nye radioamatører og medlemmer til NRRL, samt å styrke samarbeidet mellom norske og nordiske radioamatører. Field day gir radioamatørene trening i å operere portable stasjoner uavhengig av nettspenning fra det offentlige el-nettet, og med midlertidig oppsatte antenner.
For mange grupper har field day også blitt en god og viktig tradisjon, hvor medlemmene bidrar med stor entusiasme, evne til improvisasjon og radiokjøring. Field day aktiviteten er for de fleste gruppene ikke bare radiokjøring, men en god mulighet til en sosial sammenkomst i gruppen.
Som radioamatører har vi et utrolig stort spekter av aktiviteter vi kan delta i.
Enten du liker kortbølge, VHF, elektronikk, data eller sport kan field day gi inspirasjon og glede.  
På field day kan alle delta og dermed bidra til at gruppen sanker poeng, nesten uansett hvilket interesseområde man for tiden er opptatt av innen vår hobby.
NFD er en aktivitetsdag som går ut på å sette opp og operere en stasjon uavhengig av faste strukturer og det offentlige el-nett. 
Det er også en konkurranse i HF, VHF+, rekruttering og PR.

NRRL kårer en vinner i tre forskjellige klasser.

N1MM og DX-log støtter NRRL Field day

Oppsett for loggprogrammene N1MM+ finner du her: 

N1MM + Plus Logger NRRL guide oppsett her

Regler for Nasjonal Field day 2018

Loggen sendes inn i cabrillo format sammen med samlearket. Vi anbefaler å bruke N1MM+ med NRRLNFD som oppsett evt DX-log.

Mvh Henrik LA7VRA
NRRL FD manager
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss