Høring om struktur, instrukser og kommunikasjonsveier for organisasjonsdelen av sambandstjenesten i NRRL

NRRLs Hovedstyre har satt ned en arbeidsgruppe for nødsambandstjenesten som har hatt som mandat å gjennomgå struktur, instrukser og kommunikasjonsveier.

Under ekstraordinært Hovedstyremøte 1. desember 2018 ble det besluttet å nedsette en arbeidsgruppe nødsambandstjenesten i NRRL. 

Arbeidsgruppens mandat har vært å foreta en gjennomgang av struktur, instrukser og kommunikasjonsveier for organisasjonsdelen av sambandstjenesten i NRRL.

Resultatet av arbeidsgruppens arbeid er en rapport som er overlevert NRRLs Hovedstyre (HQ), hvor både arbeidsgruppen og HQ ber om at rapporten fremlegges i form av en høring hvor NRRLs grupper inviteres til å gi sine kommentarer. Enkeltmedlemmer som ønsker å kommentere høringen oppfordres til å gjøre dette gjennom sin gruppe.

Rapporten laster du ned fra www.nrrl.no, eller den kan fås tilsendt ved å kontakte NRRLs kontor, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf.: 22 21 37 90.
Høringssvar sendes NRRLs kontor, fortrinnsvis via e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller pr. post til: NRRL,Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo

Høringsfrist er 1. juli 2019.

Du kan lese høringsdokumentet ved å klikke her (krever innlogging)

 

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss