NRRLs kontor holder stengt i juli grunnet ferieavvikling.

Verken telefon eller nettbutikk betjenes i denne perioden. Bestilte varer sendes ut fra starten av august. Send eventuelle henvendelser via kontakskjemaet, så svarer vi så snart vi har anledning.

Har du blitt svindlet av en person i Drammensområdet?

På Facebookgruppen til NRRL har det kommet fram at flere radioamatører har blitt svindlet av det som trolig er samme person i Drammensregionen. Hovedstyret i NRRL ønsker å bistå medlemmene sine i denne saken og har kommet med følgende melding:

Hovedstyret i NRRL ser at et antall av våre medlemmer og grupper har blitt skadelidende i saken som gjelder svindel utført av en enkeltperson i Drammensregionen. Vi ønsker derfor å se på om det er mulig å foreta juridiske grep i fellesskap. De skadelidende som ønsker å være med på dette må da sende NRRLs kontor (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) informasjon om: hvem, hva og hvordan de har blitt involvert. Eventuell dokumentasjon slik som skjermdumper av personlige meldinger og kopier av e-poster bes vedlagt.

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss