LA8UW Karin tok Gullmedalje i Kazakstan

karin Gull VMI verdensmesterskapet i radio-orientering, som ble arrangert i Burabay i Kazakstan denne uken slo LA8UW Karin til med gull-medalje i sin klasse. Dette var siste løpsdag i VM og fox-oring øvelsen stod på programmet.
Vi gratulerer Karin som med iskald beregning tok alle 7 postene innenfor maksimaltiden i dagens fox-oring konkurranse, slik at den norske nasjonalsangen ble spilt for første gang under VM i radiopeileorientering.

 

 

 

Les mer …

Nordisk Mesterskap i RPO

 

Nord 14 Logo 225Årets Nordiske mesterskap i radio-orientering ble arrangert av SRAL, den finske radio-amatør organisasjonen, og  avholdt i Tammela 1 times kjøring øst og nord for Helsinki. Arrangementet var lagt til et sports-senter, langt  inne i skogen, men med veldig gode fasiliteter. Hotellstandard overatting, god mat, mange fotballbaner og haller for diverse sportslige aktiviteter, og selvfølgelig skog på alle kanter med terreng for oss RPO løpere. 
Det norske laget besto denne gangen av bare 5 deltagere, men det ble allikevel med medaljer hjem til Norge. Det var ca. 45  deltagere inklusiv åpen klasse, som stilte til start i årets mesterskap.

Les mer …

EM bronse i radio-orientering til Karin LA8UW

 

emrpo3

Karin LA8UW løp inn til en flott tredjeplass og dermed bronsemedalje i årets EM (Reg-1) mesterskap i Polen. Flott innstats i et veldig tøft terreng for 2m peiling. Karin lå lenge på førsteplass, men Jenny Filstra fra Nederland løp fantastisk godt og fikk gullmedaljen.

 

 

  

Les mer …

Nordisk mesterskap i Radioorientering

Nordisk 6xi OZ 1Solid innsats fra Norge og mange gullmedaljer i Nordisk Mesterskap RadioPeileOrientering (RPO) 2012 sist helg i Danmark.
10 nordmenn utgjorde det norske laget påmeldt til årets Nordiske Mesterskap i RPO. Løpene var lagt til de idylliske danske skove på Nord-Skjælland. Det  var 33  startende  fra Danmark, Finland, Norge, Sverige og Estland. Av 6 mulige individuelle beste-plasseringer ble det 4 gullmedaljer samt en sølv- og en bronsjemedalje til Norge 80 m konkurransen

Les mer …

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss