Søknad om LC-kallesignal

Første tildeling av LC-kallesignaler gjøres ved loddtrekning. Du må derfor angi fem ønskede alternativer i prioritert rekkefølge.

Dersom du ikke blir trukket ut på noen av de fem ønskede kallesignalene vil du kunne søke på nytt etter første tildeling er gjennomført. Søknadsfrist er 1. mars 2018. Etter første tildeling gjelder «førstemann til mølla».

Kun radioamatører med gyldig norsk lisens kan søke om LC-kallesignaler. LC-kallesignalene kan kun brukes i forbindelse med contester.

NRRL tar et administrasjonsgebyr på kr 1 000,-. Dokumentasjon på at gebyret er innbetalt til konto 1609.13.63198 må vedlegges søknaden. Dersom du ikke blir tildelt ønsket kallesignal og heller ikke ønsker å delta i senere søknadsrunder tilbakebetales administrasjonsgebyret fra NRRL.

Alle felter i skjemaet må fylles ut.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Jeg bekrefter at jeg ønsker å delta i trekning av LC-kallesignal og er inneforstått med at jeg må ha betalt et administrasjonsgebyr til NRRL på kr 1 000,- og at det vil tilkomme en lisensavgift fra NKOM på kr 1 000,-. Begge avgiftene må være betalt før kallesignalet tas i bruk.

Videre er jeg kjent med at kallesignalet tildeles for en periode på 5 år. Etter utløpt periode kan det søkes om forlengelse. Bruk av kallesignalet skal følge de til en hver tid gjeldende regler for LC-kallesignal.

Invalid Input
Invalid Input
Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss