Nye båndplaner for VHF/UHF/SHF er nå tilgjengelige

Nå er oppdaterte båndplaner for våre amatørbånd fra og med 50 MHz og oppover tilgjengelige. Vær spesielt oppmerksom på at dette er norske båndplaner, dvs de er gjeldende for alle lisensierte radioamatører som opererer i og fra Norge, uansett om du er medlem av NRRL eller ikke.
Hver båndplan er basert på våre tillatte frekvensbånd iht "Forskrift om radioamatørlisens" og gir detaljert informasjon om bruken av båndet. 

Båndplanene er også i tråd med anbefalinger fra IARU Region 1 så langt mulig, dvs innenfor eventuelle nasjonale begrensninger eller restriksjoner.
Klikk på linkene under for å se dokumentene i PDF format.


Etter hvert vil du også finne egne kanalplaner (under revisjon) for høyere bånd hvor det er tillatt å etablere relestasjoner, evt gateways, osv. NRRLs Repeater- og nodemanager er ansvarlig for koordinering, tildeling og bruk av disse.


Vennligst kontakt VHF-manager (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) på epost for evt spørsmål, eller hvis du oppdager feil eller mangler.

LA6IM Hans

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss