Illustrasjon: monicore/Pixabay.com

God jul til alle våre medlemmer, venner og kontakter

Det er jul, og enda ett år er over. Året som har gått har vært fylt både av gleder og utfordringer. Korona har gjort det å møtes vanskelig, og det har gått ut over aktiviteter i gruppene. Samtidig har vi lært å møtes på andre måter, enten det er digitalt eller over radio. Til tross for begrensningene har sambandstjenesten bidratt når resten av samfunnet har hatt behov. Vi gjennomførte en digital Hamconvention i forbindelse med NRRLs generalforsamling i april, og tilbakemeldingene fra denne var meget positive. Arbeidet mot myndighetene, både nasjonalt og internasjonalt har også gått fremover.

I det nye året skal vi fortsette å arbeide for amatørradio i Norge. Vi skal sørge for flere medlemsfordeler og ikke minst jobbe for å beholde de frekvensressursene vi har i dag. I tillegg til dette, skal vi være en betydelig bidragsyter til Norsk Hammeeting i mars, vi skal arrangere NRRLs generalforsamling i slutten av april, og noen har hvisket meg i øret om en ny digital Hamconvention i løpet av høsten.

Dette lover godt, og det er mye å se frem til!

God Jul, Godt nytt år

73 de Thomas LA3PNA


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.