Foto: Kjetil Vinorum, LB4FH

NRRL Ungdom

NRRL Ungdom er et fellesskap hvor unge har sin egen plass og kan treffe andre unge radioamatører, og passer for deg som er mellom 15-25 år. Opplev felleskapet med andre ungdommer med interesse for teknologi og kommunikasjon.

Om du holder på med radiospeiding, sitter hjemme med radioen eller foretrekker å bruke gruppestasjonen er mulighetene mange. Synes du det er spennende med morse eller digitale modes, at det er moro å lodde sammen eget utstyr, eller dra på fjellturer og kjøre SOTA.

For å at du skal kunne møte både norske og utenlandske radioungdommer arrangeres det flere ungdomsleire, blant annet YOTA – Youngsters on the Air og NOTA – Nordics on the Air. Når du deltar på leir er det gode muligheter for å bli kjent med andre med samme interesse som du kan ha stor glede av resten av livet.

NRRL kan hjelpe deg å få til det du ønsker å gjøre som radioamatør. Ta kontakt med ungdomskoordinator i NRRL om du har en idé eller trenger hjelp.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2017-2022 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.