Foto: LumineImages

Om NRRL

Siden 1928 har vi vært radioamatørenes organisasjon i Norge. Vi arbeider med å styrke samarbeidet og vennskapet mellom radioamatørene og å høyne det faglige nivået. Vi jobber også med å gjøre amatørradio kjent og ivareta radioamatørenes interesser overfor myndighetene.

Amatørradio er et bredt interessefelt med mange ulike aktiviteter. Vår oppgave er å ivareta interessene til alle disse og koordinere dem så alle kan utøve sin aktivitet side om side og uten å komme i konflikt med hverandre eller andre aktører. Vi har derfor god kontakt med myndighetene, og vi deltar jevnlig i møter med blant annet Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). 

Vi har grupper over hele landet, fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Mange av våre medlemmer har radioamatørlisens, men det er ikke et krav for å være medlem hos oss. Som medlem får du medlemsbladet vårt “Amatørradio” hjem i din egen postkasse seks ganger i året. Vi har også vår egen nettbutikk hvor medlemmer får rabatt. 


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2017-2023 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.