Arbeid internasjonalt

Radiobølger kjenner ikke landegrenser. Vår aktivitet over radio må harmonere med andre lands bruk av radiofrekvenser. Derfor jobber vi tett sammen med internasjonale organisasjoner for å bidra til å styrke radioamatørenes muligheter verden over.

Vi bidrar med internasjonalt arbeid for radioamatørene først og fremst gjennom vår deltakelse i IARU, NRAU og ITU.

IARU (International Amateur Radio Union) er vår verdensomspennede interesseorganisasjon hvor mer enn 160 land er medlemmer. IARU ivaretar radioamatørenes interesser overfor den Internasjonale Telekommunikasjon Unionen og andre myndigheter på global basis.

NRAU (Nordic Radio Amateur Union) er en sammenslutning av våre nordiske søsterorganisasjoner i Danmark, Finland, Sverige, Færøyene og Island, og vi samarbeider om en rekke saker hvor vi har felles interesser.

ITU (International Telecommunication Union) er en verdensomspennede organisasjon som koordinerer frekvensspekteret globalt. ITU arbeider også med standardisering og utvikling.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.