Organisasjon

Norsk Radio Relæ Liga (NRRL) er en landsomfattende medlemsorganisasjon, med grupper over hele landet, fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. 

Vårt formål er å fremme amatørradio, styrke samarbeidet, vennskapet og samholdet blant radioamatørene og heve kunnskapene og ferdighetene. Vi ivaretar radioamatørenes interesser overfor myndighetene, andre organisasjoner og media.

Vi er med i den frivillige redningstjenesten og medlem i Frivillige Organisasjoners Redningsfaglige Forum (FORF), og vi samarbeider med et stort antall organisasjoner, etater og myndigheter.

Vår øverste myndighet er Generalforsamlingen. Her velges et hovedstyre som leder organisasjonen mellom generalforsamlingene. Den daglige driften ledes av generalsekretæren. Vi har kontor på Rommen i Oslo.

I tillegg har vi et stort apparat av tillitsvalgte som bidrar i organisasjonen med alt fra forvaltning av frekvenser og kallesignaler, oversikt over installasjoner, kurs og lisensprøver til aktiviteter og konkurranser, og ellers bistår medlemmene innenfor alle fasetter av amatørradio.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.