Arbeid nasjonalt

Vi arbeider for å styrke radioamatørenes rettigheter og muligheter. Radiofrekvenser er radioamatørenes viktigste ressurs. Vi jobber kontinuerlig for å sikre radioamatørenes bruksrettigheter til frekvensbånd over hele radiofrekvensspekteret. Dette gjør vi i tett samarbeid med Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og i samarbeid med den Internasjonale Radioamatørunionen (IARU).

Vi koordinerer radioamatørenes virksomhet, utvikler og følger opp felles retningslinjer og planverk. Vi arbeider for å synliggjøre amatørradio og bidra til rekruttering, gjennomføring av kurs og utvikling av opplæringsmateriell. Gjennom bygging av fagnettverk bidrar vi til kompetanseheving, felles aktiviteter, samlinger og konkurranser. Dette fører til en felles sosial og lærerik arena.

I forbindelse med støyproblematikk og byggesøknader for antenner kan vi bistå dersom det trengs hjelp til saksgang. Vi har tillitsvalgte med relevant kompetanse innen støy i eget eller andres utstyr som kan gi råd og veiledning.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.