Samarbeid

NRRL er bygd på frivillig arbeid og vi samarbeider tett med andre organisasjoner.

Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (Nkom)

Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet regulerer og overvåker post- og telekommunikasjonssektoren og har ansvar for radiofrekvensforvaltning og nummerforvaltning, deriblant radiofrekvensspekteret som vi radioamatører disponerer deler av.

FORF (Frivillige Organisasjoners Redningsfaglige Forum)

FORF er paraplyorganisasjonen for den frivillige redningstjenesten i Norge. FORF er et samarbeidsorgan for de frivillige organisasjonene og bidrar blant annet med å fremme deres interesser, synliggjøre behov, arbeide for økt økonomisk støtte og videreutvikle deres redningsfaglige kompetanse.

Gjennom vårt medlemskap i FORF samarbeider vi med:

Politiet, Hovedredningssentralen (HRS), lokale og regionale myndigheter

I redningsaksjoner, øvelser og beredskapsplanlegging samarbeider vi med blant annet Politiet, Hovedredningssentralen, kommuner og statsforvaltere. Tjenestene vi tilbyr blir etterspurt og brukt i aksjoner.

International Amateur Radio Union (IARU)

International Amateur Radio Union (IARU) er en verdensomspennende organisasjon bestående av mer enn 160 amatørradioorganisasjoner fra ulike land. IARU fremmer interessene til radioamatørene over hele verden i relevante organisasjoner og fora, og jobber for å beskytte og forbedre privilegiene radioamatører har i frekvensspekteret.

NRRL er medlem av IARU Region 1.

KFUK-KFUM-speiderne og Norges Speiderforbund

Vi samarbeider med KFUK-KFUM Speiderne og Norges Speiderforbund om blant annet JOTA-JOTI.

JOTA-JOTI, Jamboree On The Air og Jamboree On The Internet, er verdens største speiderarrangement med deltakere fra mer enn 150 land. Arrangementet handler om å kommunisere med hverandre, med bruk av blant annet radio, sosiale medier og TV-sendinger. Vi samarbeider med speiderorganisasjonene slik at amatørradio blir en viktig del av arrangementet.

Norsk Totalforsvarsforum (NTF)

Norsk Totalforsvarsforum er et landsdekkende, forsvarsrelatert samarbeids- og interesseforum for organisasjoner og enkeltpersoner som er opptatt av samfunnssikkerhet og beredskap.

Forskningsrådet

Forskingsrådet jobber for et samfunn der forskning blir skapt, brukt, utfordret, verdsat og delt av alle slik at det bidrar til omstilling og et mer bærekraftig samfunn.

Amatørradio-organisasjoner i andre land

Vi samarbeider med våre søsterorganisasjoner i andre land, både gjennom felles innsats i IARU og gjennom utveksling av kunnskap og materiell. Blant annet kan våre medlemmer lese medlemsbladene til våre søsterorganisasjoner i Danmark, Finland, Sverige og Island:

Leverandører

Vi har inngått samarbeid med følgende leverandører. Som medlem hos oss får du tilgang til gode medlemsrabatter og fordeler.

Bli medlem i NRRL


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.