FORF Møre og Romsdal: Redningsdagene 2022.

FORF i Møre og Romsdal: Redningsdagene 2022

FORF-organisasjonene i Møre og Romsdal ved kontaktutvalget inviterer til en «nyskaping» som en håper skal bli et årlig arrangement. Redningsdagene 2022 er gjort mulig ved hjelp av gavemidlene fra Gjensidige-stiftelsen.

Arrangementet går fra fredag kveld til søndag, og deltakerne betaler en relativt lav egenandel. Bildet gir kanskje en viss pekepinn om området der arrangementet finner sted?

Målgruppene for arrangementet er både medlemmene i FORF-organisasjonene og nødetatene i politidistriktet. Målsettingen er å skape en arena som bidrag til målet om «bedre lokal beredskap» – som ligger til grunn for Gjensidige-stiftelsens gave til FORF. På programmet vil det være rom for faglig påfyll, informasjon, og aktiviteter som skal bedre samhandling i ledelse og i felt, bruk av digitale løsninger og mange små øvelser med stort læringsutbytte.

Det blir to arrangement i oktober; ett primært for deltakere fra Nordmøre og Romsdal, det andre primært for Sunnmøre. Følg med på FORF Møre og Romsdal sin Facebook-side, der det vil komme mer info om påmelding osv.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.