Harstad. Foto: mariuzdre/Pixabay.

Generalforsamlingen 2024 avholdes sammen med Nord Norsk Hammeeting

Søndag 9. juni 2024, kl. 12.00, avholdes NRRLs generalforsamling i både fysisk og elektronisk format. Denne gang vil generalforsamlingen holde til under samme tak og i sammenheng med at Nord-Norsk Hammeeting 2024 avholdes på Harstad Folkehøgskole, i Harstad, 7. – 9. juni 2024.

Generalforsamlingen blir et hybridarrangement hvor både fysisk og elektronisk deltagelse er mulig. Kom gjerne til Harstad Folkehøgskole og delta fysisk, eller delta digitalt via en videokonferanseløsning, gjerne fra hvor som helst i verden, bare du har tilgang til internett og en PC, smarttelefon eller nettbrett. All avstemming vil foregå elektronisk, dette gjelder også for de som er fysisk til stede i Harstad. Både fysiske og digitale deltagere vil kunne be om ordet.

NRRL oppfordrer alle NRRL-grupper til å avholde et gruppemøte under generalforsamlingen, for felles deltagelse fra gruppelokalet.  

Påmeldingsfrist for generalforsamlingen vil være søndag 26. mai, kl. 23:59. Samme frist vil gjelde for innmelding av eventuelle benkeforslag til valgene, hvor det må medfølge en villighetserklæring, samt for innsending av eventuelt fullmaktskjema for stemmegivning.

En egen web-side vil bli lansert på www.nrrl.no, hvor mer detaljert informasjon og skjema for påmelding vil komme. Her vil det også bli mulighet for nedlasting av villighetserklæring og fullmaktskjema. På samme sted vil den formelle innkallingen bli publisert, sammen med årsberetning, regnskap, samt valgkomiteens innstilling.

Følg med på www.nrrl.no, QST-LA og i bladet Amatørradio. Her kommer det mer informasjon om når www.nrrl.no har åpnet for nedlasting av skjemaer, påmelding, etc.

Nord Norsk Hammeeting 2024

Harstadgruppen av NRRL arrangerer Nord-Norsk Hammeeting  2024 (NNHM2024) i helga 7 -9. juni 2024. 

Vanligvis er dette arrangementet lagt til pinsen, men på grunn av sammenfall med 17. mai, så flyttes dette tradisjonsrike arrangementet til andre helga i juni. 

NNHM2024 vil finne sted på de samme fine lokalitetene som i 2022 – på Harstad Folkehøyskole. 

Ytterligere informasjon med detaljer om påmelding o.l. kommer senere utover våren.

Harstadgruppen ønsker alle velkommen til NNHM2024.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.