Norsk Hammeeting 2022. Foto LA7HHA Jan-Asle.

Gjør klar for Norsk Hammeeting 2024

I februar vil Gardermoengruppen av NRRL – LA2G nok engang dra i gang Hammeeting. Arrangementet går av stabelen på Thon Congress Gardermoen, rett ved hovedflyplassen fredag 23 og lørdag 24 februar 2024.

NRRL vil som tidligere støtte opp om arrangementet til Gardermoengruppen. NRRL stiller med stand og med tilhørende arrangementer. Som nok en fordel av å være medlem i NRRL, så vil du få 100 kroner i rabatt på inngangsbilletten.

LA2G kan opplyse at de allerede har fått bekreftet flere leverandører på listen over stands i messehallen. I tillegg planlegges det nå for et bredt foredragsprogram som skulle passe for noen og enhver. Bruktsalg står også på menyen denne gang. Rydd opp i shacken og ta med det du ønsker deg noen kroner for. Kanskje du finner din neste radio akkurat her?

Det er kommet flere kommentarer på tidspunktet som er valgt for arrangementet i 2024 og at dette kommer veldig tett på andre arrangementer som går gjennom vinteren. Koordinator for Hammeetingen, LB2LG, Knut i Gardermoengruppen sier:

Vi gjennomførte en spørreundersøkelse etter Hammeetingen i idrettshallen på Jessheim sist vinter. Der fikk vi mange tilbakemeldinger på at “hotellløsningen” der overnatting og messe kan kombineres, var savnet. Etter at Letohallen ikke lenger var et alternativ og med suksessen fra arrangementet på Thon i 2022, så måtte vi sjekke mulighetene her.” Sier Knut og fortsetter;”Det beste tilbudet vi fikk var akkurat denne helgen, kanskje ikke så rart siden dette er midt i skolevinterferiene på Østlandet“.

Thon Congress Gardermoen.

Det er gjort avtale med hotellet som ligger under samme tak, til svært gunstige vilkår. Dessuten kan du nå også forhåndsbestille inngangsbillett, så ligger denne og venter på deg. Da slipper du den lange køen i inngangen ved ankomst – både for å få din NRRL rabatt og få navneskilt skrevet ut.

Videre sier Knut: “Jeg vet flere som gikk sammen to og to og bestilte dobbeltrom med frokost sist vi var samlet på Thon. Så ble dette kombinert med radioprat over en pizza i Brasseriet på kvelden. 650 kroner per person i dobbeltrom med frokost, er rimelig slik som prisene har skutt i været den siste tiden”. 

Følg med på www.hammeeting.no for bestilling og mer info. Du kan også følge arrangementet på Facebook.

Det vil komme mer informasjon frem mot arrangementet. Følg med på QST-LA i tillegg til nrrl.no.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.