Bilde: Alexandra_Koch/Pixabay.com

Hvor og hvordan skal NRRLs fremtidige generalforsamlinger avholdes?

NRRLs generalforsamling 2022, som ble avhold både fysisk i Haugesund og digitalt via Teams, må kunne sies å ha vært et vellykket arrangement hvor Haugalandgruppen var et utmerket vertskap for den fysiske delen av generalforsamlingen. Bortsett fra noen få mindre glipper, og noe venting enkelte ganger, forløp det hele teknisk sett svært bra.

Til tross for at møtet tillot digital deltagelse var det relativ få digitale deltagere og enda færre fysisk til stede i Haugesund. Den fysiske delen av generalforsamlingen, med tanke på reiseutgifter, hotellovernattinger, leie av møtelokale, diett m.m., koster NRRL relativt mye, særlig om kostnadene settes opp imot hvor mange som deltok fysisk.

NRRLs hovedstyre (HQ) vil i kommende møter diskutere om fremtidige generalforsamlinger kan avholdes heldigitalt, eller om møtene skal fortsette som en kombinasjon av et fysisk og et digitalt møte, slik som nå i 2022. Rent teknisk så kunne den digitale delen av generalforsamlingen fint ha vært kjørt fra NRRLs kontor i Oslo, til svært minimale kostnader. HQ vil måtte sette dette kostnadsbildet opp imot de eventuelle fordeler NRRL som organisasjon måtte ha ved også å tilby fysisk deltagelse under organisasjonens fremtidige generalforsamlinger.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.