IARU-logoen

IARU Region 1 med Interim Meeting i juni

23. juni 2022, med aktiviteter også 24. og 25. juni, vil IARU Region 1 avholde et interim-møte rett før og under HAM Radio-messen i Friedrichshafen. 

Interim-møtene er forberedende møter som avholdes året før en ordinær IARU R1 konferanse, og møtet har som hovedformål å forberede saker som er presserende og/eller er av større omfang.

Til årets interim-møte i Friedrichshafen har NRRL sendt inn to agendasaker:

Det er også andre interessante saker som er på agendaen til dette interim-møtet, som for eksempel:

NRRL vil stille med tre deltagere under årets interim-møte. NRRLS HF-manager LA4LN Tom vil stille i C4-komiteen (HF), generalsekretær LB7ZG Bjørn og visepresident LA7KJ Rune vil stille som observatører, president LA3PNA Thomas vil stille i C5-komiteen (VHF og opp).

Alle vil stille digitalt, da det er åpnet for digital deltagelse på dette spesielle møtet. LA2RR Ole vil stille i egenskap av sitt verv som visepresident i IARU, og representerer av den grunn ikke NRRL under møtet.

Internasjonalt arbeid er viktig for radioamatørsaken, også nasjonalt. Mange radioamatørrelaterte saker kan NRRL diskutere og eventuelt avklare direkte med Nkom, men saker som for eksempel ønskes drøftet på WRC (World radiocommunication conference), da med tanke på å gjøre endringer i det internasjonale radioreglementet, må ofte tas via IARU, slik at det for eksempel kan innhentes internasjonal støtte for saken. 


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.