Midnight Sun Marathon 2022. Foto: Tromsøgruppen av NRRL

Informasjon fra Sambandstjenesten

Sambandstjenesten informerer om tilskudd fra Justis- og beredskapsdepartementet, Barents Rescue 2022, ID-kort og felles digitalt aksjonsstøtteverktøy.

Tilskudd fra Justis- og beredskapsdepartementet

Tilskuddet fra Justis- og beredskapsdepartementet er kommet til NRRL. Beløpet vi har fått tildelt i år er på 1.111.319 kroner. Tilskuddet i 2021 var på 1.019.075 kroner.

Barents Rescue 2022

Barents Rescue 2022 utsettes på grunn av krigen i Ukraina. DSB skriver: «Regjeringen har konkludert med at øvelse Barents Rescue 2022 utsettes med to år, med åpning for å vurdere om øvelsen kan gjennomføres etter ett år (høsten 2023). DSB vil takke for den innsatsen som allerede er gjort. Dette er et godt arbeid som på ingen måte er forgjeves, og som har gitt betydelig læring i alle ledd. Ytterligere informasjon vil følge når situasjonen tilsier det.»

Vi satser på å forsøke på nytt med deltakelse når arbeidet med øvelsen starter opp igjen.

ID-kort

Alt av bestilte ID-kort er nå sendt ut. De siste som er produsert gikk med posten i dag, og kan forventes i løpet av uka. Dersom noen savner ID-kort, ber jeg om en e-post til id-kort@nrrl.no. Jeg hadde et ganske stort etterslep på disse, men nå er jeg ajour igjen. Beklager til de som har ventet lenge.

Felles digital aksjonstøtteverktøy

Utviklingen av felles, digitalt aksjonsstøtteverktøy går stadig framover. Les om framdrifta i prosjektet hos Hovedredningssentralen.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.