Vindmølle på Fårø. Foto.
Vindmølle på Fårø. Foto: Arild Vågen/Wikimedia Commons

Nordic HF Conference avholdes i år på Fårö i Sverige

Nordic HF Conference er en konferanse som foregår hvert 3. år, og på nytt 15. – 17. august nå i 2022. Konferansen er en møteplass for industri og forsvarsforskning innen HF, samt radioamatører.

Konferansen foregår i en svært avslappet og uformell stemning på Fårö, en øy nord for Gotland på den svenske østkysten. Det vil være mange spennende forelesninger og foredrag og de lune augustkveldene tilbringes gjerne utendørs, med et glass i hånden, i samtaler om HF, eller i et utstillingstelt sammen med radioer og antenner. En av kveldene arrangeres det et RPO-løp.

Det er så langt dessverre ikke så mange nordmenn som har deltatt på denne konferansen, noe som kanskje kan tilskrives en relativ stiv deltakeravgift, særlig om du må å betale denne fra egen lomme. Er du student eller pensjonist får du imidlertid en rimelig grei rabatt.

Nordic HF Conference har en egen nettside hvor du finner mye nyttig informasjon om konferansen, lenke til påmelding, samt tilbakeblikk på tidligere konferanser.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.