Bilde fra www.3y0j.no. Gjengitt med tillatelse.)

NRRL støtter DXpedisjonen 3Y0J til Bouvetøya

Etter søknad fra 3Y0J har NRRLs Hovedstyre besluttet å støtte DXpedisjonen 3Y0J til Bouvetøya i november 2022 økonomisk med kr. 20.000.

NRRLs Hovedstyre uttaler i forbindelse med vedtaket om å gi DXpedisjonen støtte: “Denne høyprofilerte DXpedisjonen er av svært stor interesse for radioamatører over hele verden. DXpedisjonen er ledet av norske radioamatører og foregår fra norsk subantarktisk område med norsk kallesignal. Hovedstyret ser det som viktig at NRRL er bidragsyter til at radioamatøraktiviteter av vesentlig betydning og med norsk tilknytning kan bli realisert og bevilger kr. 20.000 i økonomisk støtte til 3Y0J DXpedisjonen.”  

DXpedisjonen 3Y0J har følgende lederteam:

  • LA7GIA Kenneth
  • LA7THA Runa
  • LB1QI Erwann

I tillegg vil LB5GI Gjermund delta i ekspedisjonsteamet.

Åtte andre og internasjonalt kjente deltagere er også med i teamet hvor land som USA, Canada og Tyskland er representert.

Bilde fra www.3y0j.no. Gjengitt med tillatelse.)

For å komme seg til Bouvetøya er seilbåten «Marama» chartret. Båten er en 101 fots 2-mastet ketsj, eller galeas, som er bygget i aluminium. Båten er utstyrt for krevende oppdrag i arktiske områder.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.