Resultater NM i radioorientering

Helgen 28. og 29. september ble det arranget NM i RPO-løp. Lørdag 28. september var det NM i 80 m RPO-løp, og søndag 29. september var NM i 2m løp.

Lørdag 28. september 2024 gikk årets NM i 80 meter av stabelen ved Sandermoen togstasjon.

8 deltakere var ute i skogen i det fine høstværet i en løype so mvar 3,5 km i luftlinje. Terrenget var stort sett lettløpt med en del stier og veier. Arrangør Christian, LA5OQ.

Alle deltakerne fant de 5 postene.

Årets NM-vinner ble Lars Rune, LA8TIA, med en meget god tid.

Det var 11 sekunder som skilte Jon, LA8NGA, og Thomas, LA0HO som kom på henholdsvis 2. og 3. plass.

8. Ayumu, LA8CIA 1.40.00 5 poster

Søndag var det tid for NM-løpet på 2m. Det gikk i området rundt Vientjern i Nordre Frogn kommune.

Start var ved Granerud skytebane og løypa var 3,75 km i luftlinje, men dette kan for bli mye mer i typisk østmark-terreng.

Her er resultatene fra NM-løpet på 2m 29. september i området rundt Vientjern i Nordre Frogn kommune. Arrangør Ole, LA2RR.