Foto: Clker-Free-Vector-Images/Pixabay.com

Sambandsfaglig forum og kurs

Denne helga arrangerer NRRL Sambandstjenesten den nasjonale fagsamlingen “Sambandsfaglig forum” for egne medlemmer fra hele landet. I forbindelse med fagsamlingen gjennomfører vi også kurs for lokale instruktører i Nødnett.

Dette er første gang Sambandsfaglig forum gjennomføres etter denne malen. Det som tidligere var en årlig samling for lokale sambandsledere med både forretningssaker og faglig innhold er nå delt i to ulike arrangementer: Sambandsledermøtet avholdes digitalt og behandler forretningssaker, mens Sambandsfaglig forum er en nasjonal fagsamling for både sambandsledere og andre medlemmer i NRRL. Fagsamlingen brukes til kompetanseheving, diskusjon og nettverksbygging.

Fagsamlingen gjennomføres på Sanner hotell, Hadeland fra fredag til søndag denne helgen. I forkant av fagsamlingen gjennomføres kurs for lokale instruktører i Nødnett, fra torsdag til fredag. Kurset arrangeres for å utdanne flere instruktører, slik at NRRL Sambandstjenesten skal kunne gi den opplæringen som kreves før egne medlemmer kan ta i bruk Nødnett.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.