Foto: Sambandstjenesten Innlandet, NRRL

Sambandstjenesten Innlandet deltok på åpne dager på Dombås og Otta

Sambandstjenesten Innlandet, NRRL deltok med 2 medlemmer: LB4GH og LB4CD åpen dag på beredskapssenteret Dombås, i forbindelse med nasjonal brannvernuke og åpne brannstasjoner over hele landet. Vi var invitert sammen med andre frivillige som Røde Kors, NRH, Dronepilot og vi deltok for 6. gang. Det var et sted mellom 150-200 besøkende mellom klokka 17-20, fredag ettermiddag 23.9.22. Et par inntrykk:

Vi hadde framme KO-kassa vår med alt tilbehør, samt radioaktivitet for alle som ville prøve. Denne aktiviteten har jeg lånt fra speideren. Rundt et hjørne hadde jeg lagt ut fire ting. Det var en sekk med strøsand, et hørselvern, bil-shampo og søppelsekker. Oppgaven var å beskrive hva de så uten å bruke riktig begrep, og dette måtte gjøre via VHF-radio på mest mulig korrekt måte. Det vanket godteri for hver riktige til hver av deltakerne, for dette ble gjort i par. Vi hadde en hel del innom denne posten, og det gjorde at vi kom i prat med ganske mange gjennom kvelden.

Lørdag 24.9 var LB4GH hjertelig til stede på beredskapssenteret på Otta. Vi har en fast installasjon der og forhåndslagret utstyr, så vi er en naturlig del av beredskapen i Sel. Det var godt med folk innom på Otta også, og Torkell hadde noen interesserte innom vår faste installasjon inne på beredskapssenteret. Høydepunktene på Otta var nok besøk av Bjørnis og fyr i smultgryta. Se her:


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.