Støtte fra Forskningsrådet til utvikling av lærestoff for amatørradio

NRRL fikk 2. juni 2021 tildelt midler fra Norges Forskningsråd for tiltak til å “styrke barn og unges digitale kompetanse” gjennom fritidsaktiviteter.

NRRL får 711.000 kroner til et prosjekt for utvikling av nettbasert lærestoff for amatørradio og andre utadrettede aktiviteter. Prosjektet vil løpe i to år med start i oktober. Konkrete leveranser og budsjett vil bli bestemt i forhandlinger med Forskningsrådet i løpet av sommeren. Frivillig innsats fra NRRLs medlemmer vil også være en viktig innsatsfaktor i prosjektet. Vi håper at mange vil ta aktivt del i dette arbeidet, som vil være viktig for fremtiden til amatørradio i Norge.

Mer informasjon kommer i løpet av sommeren. Spørsmål eller innspill kan rettes til NRRLs generalsekretær, eller til LA4ZCA Torbjørn som leder prosjektgruppen som har utarbeidet søknaden i samråd med NRRLs hovedstyre. Gruppen har forøvrig bestått av LA3PNA Thomas (NRRLs president), Mona Askerød (redaktør av “Amatørradio”), LA6CSA Pål, LA7ECA Øyvind (vara i hovedstyret) og LB4IH Trond (NRRLs ungdomskoordinator).


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.