Fornøyde deltakere og instruktører på kurs for lokalinstruktører i Nødnett. Foto: Henrik Solhaug, LA6ETA

Vellykket kurs og fagsamling i Sambandstjenesten

Forrige helg samlet hele 43 deltakere seg fra hele landet til fagsamling og kurs på Sanner hotell. Det ble en svært lærerik samling for Sambandstjenesten.

Allerede torsdag ettermiddag var første pulje på plass for å delta på kurs for lokale instruktør i Nødnett. Med instruktørkompetanse på plass i grupper spredt over nær hele landet er NRRL godt rustet for å gi brukeropplæring i Nødnett. Kurset ble ledet av NRRLs hovedinstruktør, Leif Konrad Storaas.

Fra fredag til søndag gikk Sambandsfaglig forum av stabelen. Gjennom helga var det satt opp fullt program med foredrag og sesjoner for diskusjon og utveksling av erfaringer. Å komme sammen på denne måten er svært viktig for å knytte sammen hele organisasjonen og for å dele erfaringer slik at man kan utvikle seg som individ og organisasjon i takt med resten av samfunnet.

Det var et innholdsrikt program for helga, med diskusjoner, faglig påfyll og god tid til nettverksbygging og sosialt samvær.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.