Foto: Pexels/Pixabay.com

Winlink Express er kommet med en oppdatert versjon

En ny versjon av Winlink Express lansert, 1.5.41.0.

Etter at Winmor er tatt vekk, så har har de nok fått større frihet til å forlate dot.net 3.5. Winlink Express er nå lagt over til dot.net 4.6 og er ferdig med beta-versjonene. Underveis har det vært litt problemer der noen trinn ikke lot seg åpne. Førstehjelp har vært sendt ut til abonnentene over Winlinksystemet og som svar på mailspørsmål. Dette har tydeliggjort viktigheten av ikke på egen hånd kjøre disse beta-versjonene som er laget for dedikerte beta-testere.

Den nye versjonen er prøvd på Win 7, Win 10, og Mac OS Catalina og Parallell 16 med Win 10 uten problemer. Det er dog rapportert at en klient som har brukt den gamle usupporterte Windows Vista ikke lenger får kjørt dette.

Medlemmer som ønsker å motta QST-LA over Winlink, eller rett og slett komme i gang som nybegynner, kan sende en e-post til winlink@nrrl.no og oppgi  kallesignal.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.