2000 medlemmer. Bilde.
Vi har bikket 2000 medlemmer.

Hurra, nå er vi over 2000 medlemmer!

Under Norsk Hammeeting i helgen var det flere som meldte seg inn i NRRL. Det gjør at vi har bikket 2000 medlemmer, og vi øker stadig.

Å nå 2000-tallet har vært et mål vi har jobbet aktivt for de siste årene, og det ser ut til trenden er snudd fra nedgang til vekst. Bare siden nyttår har medlemstallet økt med nærmere 80 nye medlemmer.
I helgen ble denne milepælen uformelt markert med kake på NRRLs stand på Norsk Hammeeting.
Vi ser en økende interesse for amatørradio, og mange av kursene som startes blir fort fulltegnet. Digitaliseringen vi har sett under pandemien har også ført til at flere kurs holdes digitalt. Det har vært en suksess.

President Thomas Snare Knutsen, LA3PNA i gang med å servere kake. Foto.
President Thomas Snare Knutsen, LA3PNA i gang med å servere kake. Foto: Anne Marie Guldahl Jernquist

Sentralt har vi de siste årene modernisert og fått på plass nye verktøy for effektiv drift. Det har gjort det lettere å ha god kontakt med, og å følge opp, våre medlemmer. Som medlem har du kanskje merket at du nå kan betale kontingenten med efaktura eller avtalegiro, at kontingenten kan deles opp i 1, 2 eller 4 innbetalinger og at vi har fått nye nettsider. Når pandemien traff landet i mars 2020 hadde vi heldigvis løsninger på plass for at våre ansatte og tillitsvalgte kunne jobbe og gjennomføre størstedelen av sine oppgaver hjemmefra.

Vi ønsker stadig flere medlemmer, så dersom du eller noen du kjenner er interessert i å melde dere inn, kan dere gjøre dette her.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.