Husker du å bruke medlemsfordelene dine?

Som medlem i NRRL har du flere gode medlemsfordeler, husker du å bruke disse?

Medlemsblader fra hele Norden

Som medlem i NRRL kan du lese alle de nordiske medlemsbladene. I “bladhyllen” finner du vårt eget medlemsblad “Amatørradio”, islandske “CQ TF”, danske “OZ”, svenske “QTC” og finske “Radioamatööri”.

Du kan også lese 88 utgaver av det historiske bladet “Norsk Radio” som var det første radiomagasinet. Første utgave kom i 1923.

OPRA – Operativ Rabatt

Operativ Rabatt er et lukket fordelsprogram som tilbyr Norges beste avtaler for personell og vernepliktige i Forsvaret, nødetatene, frivillige redningstjenester og veteraner.

Programmet arbeider sammen med støttespillere og samarbeidspartnere for å øke verdsettelsen av samfunnsborgere som legger egen sikkerhet til side, for å beskytte samfunnet og sine medborgere.
Per i dag teller programmet over 80 støttespillere, dette inkludert Samsung, AEG, Helly Hansen, Rituals, POLAR ol.

OPRA drives på fritiden av operative, for operative. Les mer på https://opra.no/om

QSL-tjeneste

Som medlem i NRRL kan du sende og motta QSL-kort gjennom det nasjonale QSL-byrået. Kort som skal sendes leveres hos din lokale gruppe. Kort du mottar blir sendt til din lokale gruppe. QSL-tjenesten sparer aktive radioamatører for store beløp hvert år i porto.

Rabatt i nettbutikken

Som medlem handler i Nettbutikken til reduserte priser. Du må være pålogget for å se medlemsprisene og handle med rabatt.

QST-LA og DX-nytt på e-post

QST-LA er NRRLs ukentlige nyhetssending på HF. Som medlem kan du abonnere på QST-LA på e-post eller lese det på nrrl.no.

DX-Nytt inneholder nyheter for DX’ere. Som medlem kan du lese DX-Nytt på nrrl.no. DX-nytt blir også distribuert via e-post.

Gratis sjekk av QSL-kort for DXCC

Sjekking av QSL-kort for DXCC er en gratis tjeneste kun tilgjenggelig for NRRLs medlemmer. Ordningen gjelder QSL-kort for DXCC-programmet (inkludert «deleted» og 160 m) utstedt etter 15. november 1945.

For oversikt over alle medlemsfordeler klikk her: Medlemsfordeler

For å få tilgang til medlemsfordelene må du være logget inn.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.