Medlemsfordeler

Som medlem i NRRL har du en rekke direkte og inderekte medlemsfordeler:

Medlemsbladet «Amatørradio»

Medlemsbladet «Amatørradio» sendes alle medlemmer 6 ganger i året. Bladet inneholder et bredt utvalg artikler som viser de ulike delene av vår hobby. Alt fra tekniske artikler til rapporter fra Field Day. Som medlem kan du også lese medlemsbladet på nrrl.no.

Klikk her for å lese «Amatørradio».


Bladet «Norsk Radio»

Du lese 88 utgaver av det historiske bladet “Norsk Radio”. Norsk Radio var det første radiomagasinet. Første utgave kom i oktober 1923. Bladet viser spennet i utviklingen innen radioteknikk som var på 1920 og tidlig på 1930-tallet.

Fra 1928 til 1931 var den organ og informasjonsformidler for NRRL. I 1931 gikk Norsk Radio inn, og ble en del av det ukentlige Radiobladet.

Klikk her for å lese «Norsk Radio».


IRAs medlemsblad «CQ TF»

«CQ TF» er medlemsbladet til IRA – Íslenskir Radióamatörar. Som medlem i NRRL kan du lese bladet gratis på nrrl.no.

Klikk her for å lese «CQ TF».


EDRs medlemsblad «OZ»

«OZ» er medlemsbladet til EDR – Experimenterende Danske Radioamatører. Som medlem i NRRL kan du lese bladet gratis på nrrl.no.

Klikk her for å lese «OZ».


SSAs medlemsblad «QTC»

«QTC» er medlemsbladet til SSA – Föreningen Sveriges Sändareamatörer. Som medlem i NRRL kan du lese bladet gratis på nrrl.no.

Klikk her for å lese «QTC».


SRALs medlemsblad «Radioamatööri»

«Radioamatööri» er medlemsbladet til SRAL – Suomen Radioamatööriliitto ry. Som medlem i NRRL kan du lese bladet gratis på nrrl.no.

Klikk her for å lese «Radioamatööri».


Rabatt gjennom OPRA – Operativ Rabatt

OPRA – Operativ Rabatt er et lukket fordelsprogram som tilbyr Norges beste avtaler for personell og vernepliktige i Forsvaret, nødetatene, frivillige redningstjenester og veteraner.

For mer informasjon om avtalen klikk her.


QSL-tjenesten

Som medlem i NRRL kan du sende og motta QSL-kort gjennom det nasjonale QSL-byrået. Kort som skal sendes leveres hos din lokale gruppe. Kort du mottar blir sendt til din lokale gruppe. QSL-tjenesten sparer aktive radioamatører for store beløp hvert år i porto.

For mer informasjon om QSL-tjenesten klikk her.


Rabatt i nettbutikken

Som medlem handler i Nettbutikken til reduserte priser. Du må være pålogget for å se medlemsprisene og handle med rabatt.


QST-LA på e-post og nrrl.no

QST-LA er NRRLs ukentlige nyhetssending på HF. Som medlem kan du abonnere på QST-LA på e-post eller lese det på nrrl.no.

Les QST-LA og meld deg på QST-LA på e-post.


DX-Nytt

DX-Nytt inneholder nyheter for DX’ere. Som medlem kan du lese DX-Nytt på nrrl.no. DX-nytt blir også distribuert via e-post.

Les DX-Nytt og meld deg på DX-Nytt på e-post.


Gratis sjekk av QSL-kort for DXCC

Sjekking av QSL-kort for DXCC er en gratis tjeneste kun tilgjenggelig for NRRLs medlemmer. Ordningen gjelder QSL-kort for DXCC-programmet (inkludert «deleted» og 160 m) utstedt etter 15. november 1945. 

Mer informasjon.


Arbeid nasjonalt og internasjonalt

NRRL driver et omfattende arbeid både nasjonalt og internasjonalt for å ivareta og bedre forholdene for våre medlemmer. Blant arbeidet som drives er allokering av frekvenser og bekjempelse av støyproblematikk.


Engasjerte tillitsvalgte

Gjennom NRRLs mange tillitsvalgte kan medlemmene få hjelp i saker som antenneproblematikk og naboklager, støy, båndplaner, opplæring og programvare for å nevnte noe.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.