WRC-19 og viktigheten av medlemskap

Den 28. oktober starter WRC-19. Slagordet på en av ITU nyhetsidene er WRC‑19: Enabling global radiocommunications for a better tomorrow.

De kommersielle interressene er sterke og presset på våre frekvenser er stort. Vi kan også forvente oss at presset på våre frekvenser og kanskje spesielt frekvenser i GHz-båndet vil være økende til WRC-23. 

Gjennom IARU arbeider NRRL for å ivareta radioamatørenes interresser. Sammen med våre søsterorganisasjoner i utlandet står vi sterkt samlet for å ivareta radioamatørenes interesser. Sterke radioamatørorganisasjoner er viktig for at vi skal beholde våre frekvensressurser. Derfor oppfordrer vi alle som ikke er medlem av NRRL til å melde seg inn. 

Klikk her for å melde deg inn i NRRL

Melder du deg inn før nyttår får du halv pris på årets kontingent. Neste års kontingent blir fakturert i april 2020.

Som medlem i NRRL støtter du NRRLs arbeid for å ivareta radioamatørenes interesser. I tilleg får du flere andre medlemsfordeler, blant annet rabatter på forsikring og utstyrskjøp. Se alle våre fordeler.

Les mer om ITU og WRC-19 her: news.itu.int


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.