Bilde: Norway Makers

Amatørradio på Oslo Skaperfestival 2023

Oslo Skaperfestival går av stabelen førstkommende helg (21. og 22. oktober) på Deichman Bjørvika.

Oslos hovedbibliotek fylles opp med skaperglede, kreative mennesker og spinnville oppfinnelser. Med forskriftsfestet lisens til å bygge og bruke radiosendere, deltar også radioamatører fra NRRL på festivalen. På standen vil vi vise frem amatørradio, fra klassisk hobby til moderne kommunikasjonsteknologi, med alt fra morsenøkler, radioer, digital kommunikasjon og antenner. Vi vil også vise hvordan vi kan kommunisere verden rundt uten bruk av internett.

Det vil bli mulig å prøve å seg på morse og laget et lite morseapparat. Dette er en engasjerende skaperaktivitet vi med stor suksess har gjort på tidligere arrangementer.

Oslo skaperfestival arrangeres av Deichman Bjørvika, Norsk Teknisk Museum og Norway Makers med støtte fra Tekna, Oslo kommune og Sparebankstiftelsen DnB. Festivalen varer fra 11-17 lørdag og søndag.

For mer informasjon, se nettsiden til Oslo skaperfestival.

Dersom du har en ledig stund denne helgen og ønsker å bidra på stand, så ta gjerne kontakt med LB6AJ Eskil. Og vil du bare ta turen innom festivalen, er du hjertelig velkommen til å ta turen til Bjørvika.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.