Foto: Jo Stolp/Pixabay.com

Åpen internasjonal spørreundersøkelse om amatørradio

Den ungarske amatørradioorganisasjonen MRAZ har laget en spørreundersøkelse for de ungarske radioamatørene. Denne undersøkelsen er nå gjort tilgjengelig for alle radioamatører, og radioamatører i Norge inviteres med dette til å delta. Undersøkelsen finner du her: https://mrasz.org/state-of-hamradio?idU=3

HA3LN Csaba i MRAZ skriver følgende om undersøkelsen:

MRASZ startet en nasjonal undersøkelse med ca. 50 spørsmål for de ungarske radioamatørene i 2022, for å måle tilstand og status blant radioamatørene i landet.

Bakgrunnen var, i tillegg til å få grunnleggende demografisk bilde av radioamatører i Ungarn, å se nærmere og dypere på enkelte emner for om mulig å avdekke saker som kunne være brukbare som strategiske målsettinger for MRAZ i tiden fremover.

Etter evalueringen av den ungarske undersøkelsen oppsto ideen, som et neste ambisjonsnivå, å gjøre undersøkelsen internasjonal og verdensomspennende, med en internasjonal tilnærming til de samme spørsmålene.

Undersøkelsen er nå gjort offentlig og internasjonalt tilgjengelig. Vennligst distribuer den til alle medlemmer i de nasjonale foreningene for å gjøre den mest mulig representativ og for å gi et bedre og bredere bilde av den nåværende tilstanden.

Resultatene og evalueringen er planlagt delt som et nettbasert arrangement med spørsmål og svar. Selvfølgelig er det planlagt å offentliggjøre resultatene. Det er også mulig å be oss om rådata for videre nasjonal analyse.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.