YOTH Month-logo.

Desember er YOTA-måned

Hele desember måned vil mange unge radioamatører bli aktive med YOTA som suffiks i kallesignalet. Ideen med dette er å vise amatørradiohobbyen til ungdom og å oppmuntre ungdommer til å være aktive på radiobølgene.

Du som ung radioamatør kan for eksempel gi en demonstrasjon på en skole eller en lokal klubb, komme sammen med vennene dine, ta en pizza, kjøre noen QSOer og ha det gøy sammen. La oss alle vise denne flotte aktiviteten til verden!

Du som eldre radioamatør oppfordrer vi til å kjøre QSOer med ungdommene, slik at de får litt oppmerksomhet og erfaring. Både lisensiert og ulisensiert ungdom vil kjøre QSOer, så vær oppmerksom på at dette kan være deres første radiokontakt noensinne og gi dem en fair sjanse til å oppleve dette som en attraktiv ny aktivitet.

Her er en direkte lenke til et DX-Cluster som allerede er filtrert til aktive stasjoner innenfor YOTA-månedens desember-aktivitet.

For mer informasjon, se Ham-YOTAs webside.

Du finner mer informasjon (på engelsk) i PDFen nedenfor:


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.