Kurs. Foto.
Foto: LeeJeongSoo/Pixabay.com

Grupper kan få økonomisk støtte til kurs

NRRLs Grupper kan nå få økonomisk støtte til kurs, også til kurs som har vært avholdt høsten 2022.

NRRL er medlem i Studieforbundet Livslang Læring (tidligere Folkeuniversitetet). Alle grupper av NRRL kan nå få støtte til avholdte kurs høsten 2022 og for kurs som blir holdt i 2023, og videre fremover.

Et kurs som er støtteberettiget, må ha vart i minimum 4 timer med minimum 4 deltakere. Et eksempel kan være et DMR-kurs med en teknisk del og en praktisk del. Kurset kan være på en kveld eller fordelt på flere kvelder. Støtten gruppa kan få er per time. Et A-lisenskurs på typisk 50 timer og flere deltagere kan få mye støtte.

For at NRRL kan få rapportert kursene høsten 2022, og gruppene kan få utbetalt kursstøtte, så må informasjon om avholdte kurs sendes til NRRL nrrl@nrrl.no innen 1. januar 2023. Informasjonen må inneholde opplysninger om alle datoer kurset evt. ble fordelt over, samt hvor mange som deltok på hver av de aktuelle datoene. Det må også sendes kort informasjon om hva kurset hadde av faglig innhold. For lisenskurs holder det med kun å angi «Lisenskurs» som informasjon om faglig innhold.

For mer informasjon ta kontakt med undervisningsmanageren LA2NL, undervisningsmanager@nrrl.no, eller NRRLs kontor nrrl@nrrl.no.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.