Gjensidigestiftelsen overrekker 33,06 millioner kroner til FORF. Foto: FORF

Gjensidigestiftelsen gir 33,06 millioner kroner i støtte til FORFs medlemsorganisasjoner

Like før påske overrasket Gjensidigestiftelsen FORF med 33,06 millioner kroner til prosjekt Bedre Beredskap fase 2.

For gjennomføring av prosjekt Bedre Lokal Beredskap II, har Gjensidigestiftelsen og FORF blitt enige om et tredelt gjennomføringsansvar. En konsekvens er blant annet at en stor del av prosjektmidlene formidles via organisasjonenes sentrale ledd på en måte som er med på å sikre en god og fornuftig bruk av ressursene, og at innsatsen treffer de regionene og de fagområdene der tiltakene gir mest effekt. Den sentrale styringen av felles prosjekter vil også medføre at de sentrale organisasjonsleddene samarbeider tettere. De regionale prosjektene gjør at de lokale ressursene finner hverandre, særlig i forbindelse med fagutvikling og øvelser. I sum fører dette til et styrket samvirke mellom de respektive frivillige redningsorganisasjonene.

Fra nå og frem til medio juni vil FORFs administrasjon, i nært samarbeid med styret i FORF og medlemsorganisasjonene, detaljere budsjetter og gjennomføringsplaner for de nye prosjektene. Disse regner vi med at kan starte opp tidlig høsten 2023.

Gaven ble mottatt av daglig leder i FORF Bente Asphaug på vegne av alle våre dedikerte og engasjerte frivillige redningsmannskaper.

Det er veldig positivt for FORF og medlemsorganisasjonene at Gjensidigestiftelsen bidrar til vårt felles mål om å styrke den lokale frivillige redningsberedskapen i Norge.

Tusen takk til Gjensdigestiftelsen for de er en sterk bidragsyter til en effektiv, godt trent og fremtidsrettet frivillig redningstjeneste!

Les gjerne også:


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.