Klubbhuset på Holmen ligger helt i sjøkanten. Dronefoto: LB7PD Harry

Haugalandgruppen inviterer til Maidag med antenner som tema

Hvordan unngår vi best antennefloker i møte med lovverk og byråkrati? Det er hovedtema på Haugalandgruppens Maidag på Holmen lørdag 4. mai 2024.

NRRLs fagperson for antennesaker, LA4GI Sigmund Nilsen, vet hvor problemene oppstår og gir råd og vink. Han har også noen tanker om hvordan antennesaker kan løses i framtida.

På klubbhuset på Holmen i Åkrehamn på Karmøy har Haugalandgruppen monobandere for alle contestbåndene. Nå arbeider gruppa med antennestyringssystem som skal gjøre det mulig å velge antenne og styre rotorer via nettet. Dette er noe nytt i Norge og er et gruppeprosjekt som LA3PNA Thomas Snare Knutsen står i spissen for. Dette forteller han mer om på Maidagen.

Det er noen år siden sist det var Maidag på Holmen, blant annet på grunn av pandemien. Nå fortsetter Haugalandgruppen tradisjonen og inviterer nabogruppene. Tradisjonen innebærer også sjømat, utlodning og junksalg.

Som vanlig har gruppa bestilt godt vær og garanterer stedets spesialiteter.
Påmelding til haugalandgruppen@nrrl.no eller SMS til 950 52 880 innen lørdag 28. april 2024. Plassen er begrenset, så det er lurt å være tidlig ute. Pris: Kr 500. Er du medlem i NRRL får du kr 100 i rabatt som medlemsfordel og prisen blir da kr 400. Betal til konto 3361 67 50610, merket «Maidag» og ditt kallesignal.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.