Bilde: PabitraKaity/Pixabay.com

Medlemstallet øker for fjerde år på rad

I NRRL fortsetter den gledelige veksten i antall medlemmer. Etter flere år med synkende medlemstall, opplever vi nå en betydelig vekst i antall medlemmer.

De siste fire årene har antall medlemmer vokst hvert eneste år.

Denne uken kom IARUs oversikt over medlemsutviklingen i de nasjonale organisasjonene i Region 1. Den viser at det kun er Emirates Amateur Radio Society, Associazione Radioamatori Italiani og Royal Omani Amateur Radio Society som har vokst med flere medlemmer enn oss i fjor.

Siden 2019 har vi fått 14% flere medlemmer i NRRL. Så langt i år har vi 110 flere medlemmer enn vi hadde ved årsskiftet. På denne tiden av året kommer det alltid en justering av medlemstallet, siden mange har forfall på kontingentfakturaen nå. Men sett opp mot tidligere år ligger vi godt an så langt så langt i år

Ser vi på medlemsutviklingen i IARU Region 1 samlet for de fire siste årene, ligger vi også på fjerde plass sammenlagt. Høyest medlemsvekst hadde Oesterreichischer Versuchssenderverband etterfulgt av Royal Omani Amateur Radio Society og Emirates Amateur Radio Society.

Den generelle trenden i IARU region 1 er at medlemstallet synker. Da er det ekstra gledelig at vi sammen har greid å snu dette her i NRRL.

Tusen takk til dere alle som bidrar til økt aktivitet og medlemsvekst.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.