Norsk Hammeeting 2023

Gardermoengruppen – LA2G – vil ønske velkommen til Norsk Hammeeting 2023. Dette vil bli arrangert lørdag 15. april 2023 i Jessheim Is- og flerbrukshall ved Gardermoen. Leverandører vil bli invitert og vi åpner opp for en hel dag med «junk-salg», så her er det bare å gjøre klart utstyr for salg. Vi vil også sette opp et foredragsprogram og legge til rette for lisensprøve.

Beklageligvis har det tatt litt tid å lande dette arrangementet, derfor denne sene nyheten. Prisene på konferansehotellene ved Gardermoen er nesten tredoblet siden i fjor, så vi måtte i år sikte på et rimeligere alternativ. Derfor kun en Hammeeting over en dag.
Men vår hovedprioritet er å levere et arrangement med fortsatt høy kvalitet, der vi nå presser tre dager ned i en, samtidig som vi skal gjøre vårt til å holde kostnadene nede på et nivå som passer din lommebok, samtidig som vi kan tilby en sentral beliggenhet og ikke minst gratis parkering.

Offentlig kommunikasjon med buss til/fra Gardermoen hver time vil være tilgjengelig ikke langt unna konferansen, og vi vil forhandle med hoteller i nærheten for en best mulig pris på overnatting og middag for de av dere som ønsker dette.

Sett av lørdag 15 april 2023 i kalenderen i første omgang, så kommer mer informasjon etterhvert. Følg med på www.hammeeting.no eller ukentlig gjennom QST-LA for oppdateringer.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.