Foto: Aktivt tjenestegjørende

Ny medlemsfordel: OPRA – Operativ Rabatt

Vi er glade for å kunne lansere en ny medlemsfordel til våre medlemmer.

OPRA – Operativ Rabatt

Operativ Rabatt er et lukket fordelsprogram som tilbyr Norges beste avtaler for personell og vernepliktige i Forsvaret, nødetatene, frivillige redningstjenester og veteraner.

Programmet arbeider sammen med støttespillere og samarbeidspartnere for å øke verdsettelsen av samfunnsborgere som legger egen sikkerhet til side, for å beskytte samfunnet og sine medborgere.
Per i dag teller programmet over 80 støttespillere, dette inkludert Samsung, AEG, Helly Hansen, Rituals, POLAR ol.

OPRA drives på fritiden av operative, for operative. Les mer på https://opra.no/om

Verdsette tjeneste for Norge

OPRA ble startet desember 2020 for å understøtte en kultur i Norge som i større grad verdsetter risikofylt innsats for samfunnet. OPRA-teamet jobber kontinuerlig for å videreutvikle tilbudet med nye rabattavtaler. Programmets langsiktige mål er å kunne gi mulighet for besparelser på inntil 20 prosent for en familie på fire.

Takknemlighetsfondet

OPRA har etablert et takknemlighetsfond for å hedre enkeltpersoner som har gjort en innsats utover det som kan forventes i tjeneste. Kandidater til hedersprisen nomineres av egne kollegaer. Prisen består av OPRA-spydet, testimonium og en pengegave.

Den 28. februar 2022 ble alle oppsparte driftsmidler donert til organisasjonen Hospitallers i Ukraina, øremerket medisinsk utstyr. Den består av frivillige leger og paramedics på frontlinjen som gir førstehjelp til alle som blir rammet av krigen.

Hvordan komme i gang?

For å kunne ta i bruk medlemsfordelen må du registere deg som bruker hos OPRA. Du finner registreringslenke under medlemsfordeler: Medlemsfordel: OPRA (du må være logget inn på nrrl.no).


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.