Fra Amatørradio på Verket 2023. Foto: LB0FI Morten

Ny runde med amatørradiotreff på Verket Scene i Moss

Etter fjorårets suksess med Amatørradio på Verket var det ikke tvil hos arrangørene om at man måtte ha en ny runde. Grunnet en del praktiske omstendigheter kommer årets treff før sommerferien, og 22. juni 2024 vil det på nytt bli rigget til treff på Verket Scene i Moss.

Som i fjor blir det også i år satt opp bord for bruktsalg, det blir foredrag og det blir salg av kaffe, mineralvann og pølse i vaffel, vi er jo i Moss. Hvis du mot formodning ikke er veldig begeistret for kombinasjonen av pølse og vaffel så kan du selvfølgelig få dette hver for seg. I fjor gikk det tomt for vafler ganske tidlig, og arrangørene har tatt grep for å forhindre at dette skjer igjen.

NRRL kommer også med stand i år, og her kan du få kjøpt effekter og snakke med Ligaen.

I fjor var det i overkant av 100 personer innom, og det store spørsmålet er om vi klarer å slå dette i år. Vi håper selvfølgelig også på flere som vil selge brukt utstyr også.

Inngang kommer på kr. 150,- for ikke-medlemmer og kr. 50,- for medlemmer. Billetter kjøpes i døra. Bord for bruktsalg kommer på kr. 150,- per bord (180 x 75cm) og kan bestilles på epost hos morten@lb0fi.no.

Hvis du vil se hvordan det var i fjor kan du se denne videoen: https://youtu.be/OQiVyFXESFA


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.