AI-generert bilde fra Field Day. Laget av AI på bing.com

Resultater fra årets Field Day

Resultatene fra årets høydepunkt er endelig klare!

Årets Field Day var preget av at forholdene ikke var helt optimale, men det var likevel muligheter til å få gode DX-kontakter i loggen. Mange har lagt ned betydelig innsats i år og blitt belønnet med svært gode resultater, spesielt gjelder dette gruppene som har deltatt som «multi operator». Men det er også veldig gøy at noen hiver seg med bare fordi det er gøy og de hadde litt ekstra tid, selv om det kanskje ikke ble så mange QSO’ene har de vært med på å bidra med mange viktige poeng for andre, og forhåpentlig har de også hatt det gøy selv. Det er flere som går glipp av relativt enkle bonuspoeng når de ikke sender inn rapport til Amatørradio. Det er ikke mange ordene som skal til, og vips har man fått 10000 bonuspoeng.

Innspurten etter Field Day’en har gitt noen utfordringer, spesielt siden loggroboten regner feil, da den ikke regner med kontakter på 60 m og heller ikke på enkelte digimodes, og da den til alt overmål gikk ned den dagen det var deadline på å levere loggene ble det ekstra nerver for mange.

Gratulerer til vinnerne og takk for innsatsen til alle som deltok!!

Bonuskoder:
A=Rapport til Amatørradio
R=Rekrutt
Q=Godt besøkt QTH
F=RPO løp
M=Publisering i avis
K=Innslag i radio
T=Innslag i TV


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.