LA3PNA Thomas, president i NRRL, ledet samlingen. Foto: LA6CSA Pål

Samling for tillitsvalgte

I helgen var det samling for tillitsvalgte i NRRL. Samlingen ble holdt på Musikkfolkehøgskolen Viken på Gjøvik.

Samlingen var for alle sentralt tillitsvalgte i NRRL. Samlingen er starten på den nye organiseringen av NRRL, hvor mangerne nå inngår i større team. Målet var at de nye teamene skulle bli kjent med hverandre, og ikke minst legge en plan for hvordan de skal jobbe godt sammen fremover.

NRRLs nye organisasjonsplan.

Den nye organiseringen er satt for å tydeliggjøre at gruppene er en del av NRRL, tydeliggjøre linjene i organisasjonen og gi HQ mulighetene til å jobbe strategisk.

Administrasjonen kommer også tettere på gruppene.

NRRLs stand. Foto: LA6CSA Pål

Samtidig med tillitsvalgtsamlingen arrangerte Gjøvik- og Totengruppa Hamtreff Innlandet. Tilsammen var det nesten 100 personer som deltok på hamtreffet.

Christech sin stand. Foto: LA6CSA Pål
Junkbord. Foto: LA6CSA Pål

Gjøvik- og Totengruppa hadde lagt opp til et tradisjonelt hamtreff med gode foredrag, junksalg og stands fra Christech og NRRL. Det ble et hyggelig hamtreff, og som alltid når blide radioamatører møtes ble det mange gode diskusjoner over en kopp kaffe (gjerne sammen med en av de gode vaflene som man fikk kjøpt i kiosken).


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.