FORF-øvelse på Hjerkinn. Foto: Maria Kampeseter Kleiven

Se FORF-filmen “Et frivillig oppdrag”

Hver eneste time gjennom hele døgnet står frivillige redningsmannskaper klare til å rykke ut for å redde liv. Hvert år deltar frivillige redningsmannskaper på minst 2000 søk- og redningsoppdrag. Det er de frivillige organisasjonene som er bærebjelken i den norske redningstjenesten. Vi er den eneste store nasjonale ressursen som har både evne og kapasitet til å fungere under nær sagt alle værforhold, på land, i lufte og på sjøen.

Denne filmen gir et godt bilde på hvordan frivillige redningsorganisasjoner kan samarbeide i søk etter en savnet skiløper.

FORF-filmen “Et frivillig oppdrag” er filmet under en øvelse på Hjerkinn. Det er Bortelaget som har laget filmen på oppdrag fra FORF og med midler fra Gjensidigestiftelsen. Filmprosjektet ble initiert av Sambandstjenesten innlandet.

Organisasjonene i FORF har beredskap som spenner seg fra åpent hav til krevende alpin fjellredning. De frivillige ressursene i redningstjenesten finnes over hele landet.

FORF har åtte organisasjoner som medlem:

For å bli tatt opp som medlem i FORF kreves det at organisasjonen er aktivt engasjert i den norske redningstjenesten. Organisasjonene skal videre dekke en betydelig del av landet, og de skal ha en demokratisk struktur.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.