Bilde: OpenClipart-Vectors/Pixabay.com

Sommerjobb hos NRRL? Utvikling av lærestoff for radioamatørlisens

Norsk Radio Relæ Liga, NRRL, har fått midler fra Forskningsrådet for å tilrettelegge amatørradio slik at det blir bedre tilgjengelig for skoleungdom, både i skolefag og som hobby. NRRLs prosjektgruppe arbeider med å utvikle nytt lærestoff som skal danne grunnlag for en forenklet radioamatørlisens.

NRRL ønsker å ansette to studenter i sommerjobb for å arbeide med videreutvikling og tilrettelegging av dette lærestoffet. Arbeidet kan bestå i å lage og redigere tekst og video, publisering av nettsider, og tilrettelegging på læringsplattformen Moodle. Det kan også være aktuelt å bidra til etablering og drift av en amatørradiostasjon med tilhørende utstilling og publikumsaktiviteter på Teknisk museum. De som ansettes vil samarbeide med NRRLs prosjektgruppe og vil få anledning til å lære mer om radio og ellers skaffe allsidig erfaring. Det er aktuelt med ca. 8 ukers ansettelse i løpet av sommeren 2023.

Vi søker deg som er interessert i amatørradio og gjerne har lisens allerede. Det er fint om du har noe erfaring med undervisning, formidling, skriving eller media, men det er ikke et krav. Det er fortrinnsvis ønskelig at de som ansettes kan jobbe fysisk i Oslo-området, men fjernarbeid kan også være mulig.

Send søknad med et kort motivasjonsbrev og en CV, gjerne også karakterutskrift og attester fra tidligere jobber, til NRRL, epost nrrl@nrrl.no. For nærmere informasjon, kontakt NRRLs generalsekretær (nrrl@nrrl.no), eller prosjektleder Torbjørn Skauli (torbjorn.skauli@its.uio.no).

Søknadsfrist 15. mars 2023


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.