Foto: Jorono/Pixabay.com

Sommerleir i Finland 12.-16. juli 2023

Vår finske søsterforening, Suomen Radioamatööriliitto (SRAL), har sendt invitasjon via NRRL til alle NRRLs medlemmer om å delta på sommerleir og stevne i Finland 12.-16. juli 2023.

Stedet er Vierumäki, omtrent 25 km nordvest fra Lahti, 100 km fra Helsinki lufthavn. Det er ventet 700-900 finske besøkende, men det kommer også mange besøkende fra utlandet.

På de fleste av dagene vil det være tre samtidige programmer, pluss gruppemøter, som alle vil omhandle aktuelle emner innenfor amatørradio. Et hovedtema i år vil være sikkerhet, med fokus på amatørradio som ressurs. Andre temaer er DX, contest, antenner, ungdomsforum, «søsteraktiviteter» som SWL-lytting og CB, FT8, radioamatørkjendiser etc.

Både den finske kommunikasjonsministeren og presidenten for den finske telemyndigheten er invitert.

SRAL planlegger også å arrangere et Finnish Open Championship – i mottak av morsekode. Bare en uke før WRTC-Olympics arrangerer de sin egen «World Radio Championship». Det blir i tillegg junk-salg, ulike former for bevertning m.m.

Vierumäki er et av de beste feriestedene i Sør-Finland, med over 1.000 overnattingsrom, alt fra vanlig standard til førsteklasses suiter. Det finnes også flere gourmetrestauranter. Feriestedet er bygget
på eiendommen til det finske idrettsinstituttet. Her er mer info om Vierumäki.

Mer informasjon om program, bestilling av overnatting og påmeldingskjema vil komme!


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.