Grimetons Radiostasjon. Foto: Almquist & Cöster
Grimetons Radiostasjon. Foto: Almquist & Cöster

Start julaften morgen med en sending fra SAQ Grimeton

Julen er fylt av tradisjoner og en tradisjonsrik radiostasjon, den snart 100 år gamle senderen SAQ i Varberg i Sør-Sverige, vil julaften morgen starte opp sin mekaniske Alexanderson-sender og sende sin tradisjonelle julesending på 17,2kHz CW. For å komme raskt i en radiopreget julestemning, kan sendingen til SAQ Grimeton anbefales! Du kan også følge en direktesending på Youtube om du ønsker.

Program og sendeplan

  • 08:00 CET (07:00 UTC: Senderhallen på verdensarv Grimeton er åpnet for besøkende.
  • 08:25 CET (07:25 UTC): Direktesending på YouTube begynner.
  • 08:30 CET (07:30 UTC): Oppstart og tuning av Alexanderson Alternator SAQ.
  • 09:00 CET (08:00 UTC): Overføring av en melding fra SAQ.

Test-overføringer

Det gjennomføres noen testsendinger 23. desember, mellom 13:00 CET (12:00 UTC) og 16:00 CET (15:00 UTC). SAQ vil være på lufta kortere perioder i løpet av dette intervallet. Tilbakemeldinger kan sendes til info@alexander.n.se.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90
Kontaktskjema

© Copyright 2017-2022 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.