Foto: SOØ

Travle tider i SOØ av NRRL

Sambandstjenesten Oslo og Øst har den siste tiden hatt jevnt med aksjoner, om ikke så tett som i fjor. Noen aksjoner blir løst før vi kommer frem, delvis på grunn av signalspor som gjør at politiet finner personen i sitt søk. På sporingssiden så er det større trykk. Der er det på det meste tre sporinger i døgnet men som regel ikke flere enn to. Sporingsgruppa har mange oppdrag da vi nå har alle politidistriktene. Oppdragene i år hvor vi er blitt kalt ut har som regel blitt løst innen fire timer og vi har som regel stilt med to til tre mannskaper. Det at vi nå har alt utstyret klart i vogna vår gjør utrykningstiden kortere: Ut med strømkontakten, hekte på og kjøre. Da er også iGate i drift allerede fra start.

I neste nummer av Bullen kommer det en artikkel om den siste aksjonen vi var på i Oslo. Det var en aksjon hvor vi viste at det samarbeidet og øvelsene vi har i FORF-organisasjonene i Oslo og Øst gjør at alle har samme forståelse når vi møtes på aksjon, og også at det er behov for våre tjenester i NRRL.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.