IARUs logo

Valg i IARU

Timothy Ellam, VE6SH/G4HUA, gjenvalgt som president i IARU (den internasjonale radioamatørunionen), Thomas Wrede, DF2OO, valgt som visepresident.

På IARUs web, iaru.org, kan vi lese følgende:

IARU-medlemsorganisasjoner har nå ratifisert nominasjonen av Tim Ellam, VE6SH/G4HUA, og Thomas Wrede, DF2OO, til henholdsvis president og visepresident for en femårsperiode som begynner 9. mai 2024.

Timothy Ellam begynner sin 4. periode som president og takket medlemsforeningene for deres støtte, gratulerte Thomas Wrede med valget som visepresident, og ga også en spesiell og hjertelig takk til Ole Garpestad, LA2RR, som takket av som IARUs visepresident:

“Jeg har hatt privilegiet å jobbe med Ole de siste 15 årene. Han har vært en klippe for lederteamet og en som har støttet arbeidet til IARU i svært lang tid. Vi ville ikke hatt gleden av de suksessene vi har hatt på tidligere WRC uten Oles ledelse og dedikasjon”.

Thomas Wrede, som nå overtar etter Ole, har vært aktiv i IARU-spørsmål i flere år og har ledet Deutscher Amateur Radio Club (DARC) internasjonale anliggender siden 2009.

“Amatørradio har positivt påvirket min profesjonelle karriere som kommunikasjonsingeniør og har alltid beriket livet mitt,” sier Thomas, “og jeg ser frem til å gi tilbake ved å aktivt støtte målene og oppdraget til IARU”.

NRRL gratulerer Timhothy med gjenvalget som president, og ønsker Thomas lykke til som ny visepresident. Vi tilslutter oss Thimotys takk til Ole, for hans omfattende og mangeårige innsats internasjonalt i IARU- og WRC-sammenheng, men gleder oss samtidig over at Ole er aktiv i NRRL-sammenheng,


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.